Du kan ta kontakt via  e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

I mailen ønsker jeg at du skriver:

  • navn
  • adresse
  • mobilnummer
  • e-post
  • en kort beskrivelse av problemstilling

Jeg vil ringe deg tilbake slik at vi kan gjøre avtale om tidspunkt for time.

Du kan også ta kontakt via telefon: 90929324. Hvis jeg ikke er ledig kan du legge igjen beskjed på telefonsvareren hvoretter jeg ringer deg tilbake. Telefonhenvendelser vil ikke bli besvart i helger, men ellers vil jeg ringe tilbake innen kort tid, senest 48 timer etter henvendelse.

Henvendelse kan også gjøres i brev til postadresse: Psykiater Kragh Nyhus, Postboks 113, 2858 Kapp

Avtalen som gjøres om samtale er bindende. Oppsatte timer må avbestilles senest 48 timer i forveien, hvis ikke må det betales et gebyr på halvdelen av timetaksten. Avbestilling sendes på  SMS eller på  e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ved avbestilling av timeavtale vil jeg sende bekreftelse på at denne er mottatt. Dette for å unngå misforståelser. Hvis du ikke mottar en slik beskjed har din melding ikke nådd frem.

 

 

Postadresse: Psykiater Kragh Nyhus, Postboks 113, 2858 Kapp

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon til Psykiater Kragh Nyhus: 90929324